Word ondernemer
bij Runnersworld

Vind jij hardlopen de mooiste sport die er is? Weet jij welke producten hardlopen nog leuker maken en wil jij ook andere ‘running fanatics’ de meest geweldige sportervaringen laten beleven? Zet dan nu de stap en ga als zelfstandig ondernemer aan de slag bij Runnersworld.

Word ondernemer
bij Runnersworld

Vind jij hardlopen de mooiste sport die er is? Weet jij welke producten hardlopen nog leuker maken en wil jij ook andere ‘running fanatics’ de meest geweldige sportervaringen laten beleven? Zet dan nu de stap en ga als zelfstandig ondernemer aan de slag bij Runnersworld.

Met meerdere winkels door het land, een groot en variërend productaanbod, trainingsschema’s en loopgroepen is Runnersworld dé hardloopspecialist van Nederland.

Alle ondernemers én medewerkers van Runnersworld zijn zelf ook ervaren hardlopers en kunnen beginnende en gevorderde hardloopfanaten als geen ander voorzien van het juiste advies en de beste hardloopproducten die zij nodig hebben voor hun favoriete sport.

Met de professionele kennis en expertise op het gebied van hardlopen en (actief) wandelen delen zij de ‘drive’ om een actieve bijdrage te leveren aan een gezonde levensstijl van hun klanten.

Runnersworld Amsterdam
zoekt een nieuwe ondernemer

Bekijk de video met Carlos en Nadine in deze prachtige winkel. Ben jij de ondernemer die we zoeken? Neem dan direct contact met ons op!

De labels van EK Sport

Kijk mee met de ondernemers
van Runnersworld

Een kijkje achter de schermen.

Ervaar de ‘drive’ die onze ondernemers met elkaar delen. Ontdek alles over de hardloopproducten, onze diensten en de professionele adviezen om het leven van hardlopers van elk niveau, wandelaars en andere sportieve hobbyisten te verrijken. Luister naar de succesverhalen, tegen welke onderwerpen zij aan liepen en ervaar hoe EK Sport jou als ondernemer verder kan helpen om jouw passie om te zetten in actie.

‘Ik word door EK achter de schermen ontzorgt, zodat ik aan de voorkant meer vrijheid heb voor ondernemen en organiseren.’

Bas Visserman –  Runnersworld Arnhem

 

‘EK Sport is de stille kracht op de achtergrond, die je als ondernemer nodig hebt voor alle zaken waar je tegen aan loopt’.

Marco Vink – Runnersworld Dordrecht

 

‘In de coronaperiode zijn wij begonnen en dankzij EK Sport hebben wij het hoofd boven water weten te houden’.

Marcel Fiering – Runnersworld Rotterdam

 

‘Een winkel runnen, doe je niet alleen. Daar heb je EK Sport echt bij nodig. Een sterke partner die ontzorgt.’

Marcel Fiering – Runnersworld Rotterdam

 

Ontdek hoe EK Retail
jou helpt met ondernemen

Met EK Retail kom je sterk uit de startblokken. Direct vanaf het begin helpen wij je met het opzetten en succesvol maken van jouw winkel. Als coach, stimulator en sparringpartner kun je altijd op ons bouwen!

Bundeling van inkoopkracht

Als ondernemer van Runnersworld krijg je van onze allround accountmanagers en sparringpartners alle hulp om je klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Denk hierbij aan o.a. inkoopadvies, assortimentsanalyse, rendements-, klant- en regioanalyse, trainingen, online marketing en social media ondersteuning.

Marktontwikkelingen & trends

Adequaat inspelen op veranderingen in een dynamische markt is key. Daarom blijven we je in workshops informeren over de nieuwste trends en houden we je up to date over de laatste marktontwikkelingen, duurzaam ondernemen, aanbiedingen en events. Zo kunnen we samen met jou actie ondernemen en nieuwe initiatieven ontplooien.

Optimale zicht- en vindbaarheid

Omnichannel marketing wordt steeds belangrijker. Ons team helpt je bij het combineren van commerciële kennis, e-commercetechnologie en online marketinginstrumenten. Zodat jouw klant een afgestemde, eenduidige en naadloze ervaring heeft, ongeacht het verkoopkanaal. Ons team faciliteert en coördineert ook jouw online- en platformactiviteiten en diverse reclameactiviteiten. Zo is je online en offline marketingkennis altijd optimaal.

Volledige ontzorging

Met onze ervaring ontzorgen wij ondernemers met allerlei diensten. Zo kun jij je optimaal focussen op het bedienen van je klanten. 

Wij bieden ondernemers van Runnersworld o.a.:

 • Inkoopkortingen en centraal betalen
 • Ondersteuning bij inkoop (budgettering)
 • Zelf jouw marktbenadering bepalen, zodat vrijheid en zelfstandigheid behouden blijft
 • Profiteren van alles-in-één service, zoals veilig en efficiënt betalingsverkeer, gezamenlijke promotie en winkelinrichting
 • Maatwerk: onze diensten zijn afgestemd op jouw wensen
 • Altijd één vast aanspreekpunt van EK Retail

Wat EK Retail nog meer
voor jou kan betekenen?

Volg Werken met Winnaars
op de socials

#werkenmetwinnaars

Ondernemer worden
bij EK Sport?

Vul hieronder je gegevens in.
Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom EK Sport

 • Bundeling van inkoopkracht
 • Marktontwikkelingen & trends
 • Optimale zicht- en vindbaarheid
 • Volledige ontzorging
 • Centrale distributie
 • Inspiratie en kennisdeling

Neem direct contact op

Réné Lammers
Retailmanager Runnersworld / RSO

Telefoon: +31 (0)6 467 352 52
E-mail: r.lammers@ek-retail.com

Ron Bruinenberg
Manager Retail, Expansie & Customer service EK Retail Sport

Telefoon: +31 (0)6 204 146 85
E-mail: r.bruinenberg@ek-retail.com