Word ondernemer
bij INTERSPORT

Ben jij een specialist op sportgebied, lokaal actief en heb jij de drive om sporters van elk niveau de meest geweldige momenten te laten beleven? Kom dan in actie en ga als zelfstandig ondernemer aan de slag bij INTERSPORT!

Word ondernemer
bij INTERSPORT

Ben jij een specialist op sportgebied, lokaal actief en heb jij de drive om sporters van elk niveau de meest geweldige momenten te laten beleven? Kom dan in actie en ga als zelfstandig ondernemer aan de slag bij INTERSPORT!

INTERSPORT is dé speciaalzaak voor iedereen. Wij willen graag dé vertrouwde partner zijn voor sportliefhebbers en een positieve bijdrage leveren aan de sportgemeenschap. Dit doen wij door het aanmoedigen en ondersteunen van gezonde en sportieve levensstijlen.

“Inspireren en ondersteunen van klanten in hun sportieve ambities en activiteiten door hoogwaardige producten, expertadvies en een uitstekende service te bieden”

Wij willen dé meest toonaangevende sportwinkelketen ter wereld te zijn, die de meest uitgebreide en hoogwaardige producten aanbiedt voor sportliefhebbers van alle niveaus en disciplines. Hiervoor blijven wij ons ontwikkelen en innoveren, zodat we aan de continu veranderende wensen en behoeften van de consument kunnen voldoen.

Wil jij ondernemen onder
de vleugels van EK Sport?

Neem dan direct contact met ons op!

De labels van EK Sport

Kijk mee met de ondernemers
van INTERSPORT

Een kijkje achter de schermen.

Ervaar de ‘drive’ die onze ondernemers met elkaar delen. Ontdek alles over de sportproducten, onze diensten en de professionele adviezen om het leven van top- en amateursporters, actieve wandelaars of andere sportieve hobbyisten op elk gebied te verrijken. Luister naar de succesverhalen, tegen welke onderwerpen zij aan liepen en ervaar hoe EK Sport jou als ondernemer verder kan helpen om jouw passie om te zetten in actie.

‘De lijntjes bij EK Retail zijn heel kort, hierdoor weet ik bij wie ik moet zijn.’

Wim Meijers – INTERSPORT Ermelo

 

‘EK Sport staat altijd achter je, ze helpen waar nodig. Er wordt gewoon heel veel uit handen genomen.’

Sjoerd Barends – INTERSPORT Goes

 

‘De samenwerking met EK Sport werkt uitstekend. Er zijn grote stappen vooruit gemaakt in deze samenwerking, wat uiteindelijk tot een hele nieuwe winkel heeft geleid.’

Jan Tol – INTERSPORT Volendam

 

‘De samenwerking met EK Sport werkt uitstekend. Er zijn grote stappen vooruit gemaakt in deze samenwerking, wat uiteindelijk tot een hele nieuwe winkel heeft geleid.’

Jan Tol – INTERSPORT Volendam

 

Ontdek hoe EK Retail
jou helpt met ondernemen

Met EK Retail kom je sterk uit de startblokken. Direct vanaf het begin helpen wij je met het opzetten en succesvol maken van jouw winkel. Als coach, stimulator en sparringpartner kun je altijd op ons bouwen!

Bundeling van inkoopkracht

Als ondernemer van INTERSPORT krijg je van onze allround accountmanagers en sparringpartners alle hulp om je klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Denk hierbij aan o.a. inkoopadvies, assortimentsanalyse, rendements-, klant- en regioanalyse, trainingen, online marketing en social media ondersteuning.

Marktontwikkelingen & trends

Adequaat inspelen op veranderingen in een dynamische markt is key. Daarom blijven we je in workshops informeren over de nieuwste trends en houden we je up to date over de laatste marktontwikkelingen, duurzaam ondernemen, aanbiedingen en events. Zo kunnen we samen met jou actie ondernemen en nieuwe initiatieven ontplooien.

Optimale zicht- en vindbaarheid

Omnichannel marketing wordt steeds belangrijker. Ons team helpt je bij het combineren van commerciële kennis, e-commercetechnologie en online marketinginstrumenten. Zodat jouw klant een afgestemde, eenduidige en naadloze ervaring heeft, ongeacht het verkoopkanaal. Ons team faciliteert en coördineert ook jouw online- en platformactiviteiten en diverse reclameactiviteiten. Zo is je online en offline marketingkennis altijd optimaal.

Volledige ontzorging

Met onze ervaring ontzorgen wij ondernemers met allerlei diensten. Zo kun jij je optimaal focussen op het bedienen van je klanten. 

Wij bieden ondernemers van INTERSPORT o.a.:

 • Inkoopkortingen en centraal betalen
 • Ondersteuning bij inkoop (budgettering)
 • Zelf jouw marktbenadering bepalen, zodat vrijheid en zelfstandigheid behouden blijft
 • Profiteren van alles-in-één service, zoals veilig en efficiënt betalingsverkeer, gezamenlijke promotie en winkelinrichting
 • Next Generation begeleiding/academy (Atobi)
 • 4x per jaar leuke ondernemersdag om te sparren met collega-ondernemers
 • Maatwerk: onze diensten zijn afgestemd op jouw wensen
 • Altijd één vast aanspreekpunt van EK Retail

Wat EK Retail nog meer
voor jou kan betekenen?

Volg Werken met Winnaars
op de socials

#werkenmetwinnaars

Ondernemer worden
bij EK Sport?

Vul hieronder je gegevens in.
Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom EK Sport

 • Bundeling van inkoopkracht
 • Marktontwikkelingen & trends
 • Optimale zicht- en vindbaarheid
 • Volledige ontzorging
 • Centrale distributie
 • Inspiratie en kennisdeling

Neem direct contact op

Joan Ave
Retailmanager INTERSPORT

Telefoon: +31 (0)6 511 197 42
E-mail: J.Ave@ek-retail.com

Jose van Donderen
Retailmanager INTERSPORT

Telefoon: +31 (0)6 512 476 71
E-mail: J.vanDonderen@ek-retail.com

Ron Bruinenberg
Manager Retail, Expansie & Customer service EK Retail Sport

Telefoon: +31 (0)6 204 146 85
E-mail: r.bruinenberg@ek-retail.com