Word ondernemer
bij Jouwsportzaak.nl

Is sport jouw passie en wil jij elke sporter de meest geweldige sportmomenten laten beleven? Kom dan in actie en ga als zelfstandig ondernemer aan de slag bij Jouwsportzaak.nl!

Word ondernemer
bij Jouwsportzaak.nl

Is sport jouw passie en wil jij elke sporter de meest geweldige sportmomenten laten beleven? Kom dan in actie en ga als zelfstandig ondernemer aan de slag bij Jouwsportzaak.nl!

Jouwsportzaak.nl werkt samen met lokale, fysieke sportwinkels met jarenlange ervaring binnen de sportmarkt. Altijd dichtbij, gemakkelijk en vertrouwd.

Dankzij het brede assortiment sportartikelen van bekende topmerken op het gebied van o.a. voetbal, hardlopen, fitness, wintersport, hockey, tennis én casual kunnen wij sporters van elk niveau optimaal van dienst zijn. Zowel bij het adviseren over als wel verkopen van de juiste producten voor het beoefenen van hun favoriete sport.

Wil jij ondernemen onder
de vleugels van EK Sport?

Neem dan direct contact met ons op!

De labels van EK Sport

Kijk mee met de ondernemers
van Jouwsportzaak.nl

Een kijkje achter de schermen.

Ervaar de ‘drive’ die onze ondernemers met elkaar delen. Ontdek alles over de sportproducten, onze diensten en de professionele adviezen om het leven van top- en amateursporters, actieve wandelaars of andere sportieve hobbyisten op elk gebied te verrijken. Luister naar de succesverhalen, tegen welke onderwerpen zij aan liepen en ervaar hoe EK Sport jou als ondernemer verder kan helpen om jouw passie om te zetten in actie.

‘Als vrije ondernemer kan je zelf echt je eigen weg bepalen.’

Robert Prins – Prins Sport Hardenberg

 

‘Door EK Sport ben ik gaan automatiseren. Hier ben ik achteraf heel blij mee. Hierdoor worden populaire producten automatisch aangevuld en heb ik veel meer overzicht.’

Menno Reus – Jouwsportzaak.nl Den Helder

 

‘Door EK Sport ben ik gaan automatiseren. Hier ben ik achteraf heel blij mee. Hierdoor worden populaire producten automatisch aangevuld en heb ik veel meer overzicht.’

Menno Reus – Jouwsportzaak.nl Den Helder

 

Ontdek hoe EK Retail
jou helpt met ondernemen

Met EK Retail kom je sterk uit de startblokken. Direct vanaf het begin helpen wij je met het opzetten en succesvol maken van jouw winkel. Als coach, stimulator en sparringpartner kun je altijd op ons bouwen!

Bundeling van inkoopkracht

Als ondernemer van Jouwsportzaak.nl krijg je van onze allround accountmanagers en sparringpartners alle hulp om je klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Denk hierbij aan o.a. inkoopadvies, assortimentsanalyse, rendements-, klant- en regioanalyse, trainingen, online marketing en social media ondersteuning.

Marktontwikkelingen & trends

Adequaat inspelen op veranderingen in een dynamische markt is key. Daarom blijven we je in workshops informeren over de nieuwste trends en houden we je up to date over de laatste marktontwikkelingen, duurzaam ondernemen, aanbiedingen en events. Zo kunnen we samen met jou actie ondernemen en nieuwe initiatieven ontplooien.

Optimale zicht- en vindbaarheid

Omnichannel marketing wordt steeds belangrijker. Ons team helpt je bij het combineren van commerciële kennis, e-commercetechnologie en online marketinginstrumenten. Zodat jouw klant een afgestemde, eenduidige en naadloze ervaring heeft, ongeacht het verkoopkanaal. Ons team faciliteert en coördineert ook jouw online- en platformactiviteiten en diverse reclameactiviteiten. Zo is je online en offline marketingkennis altijd optimaal.

Volledige ontzorging

Met onze ervaring ontzorgen wij ondernemers met allerlei diensten. Zo kun jij je optimaal focussen op het bedienen van je klanten. 

Wij bieden ondernemers van Jouwsportzaak.nl o.a.:

 • Inkoopkortingen en centraal betalen
 • Ondersteuning bij inkoop (budgettering)
 • Zelf jouw marktbenadering bepalen, zodat vrijheid en zelfstandigheid behouden blijft
 • Profiteren van alles-in-één service, zoals veilig en efficiënt betalingsverkeer, gezamenlijke promotie en winkelinrichting
 • Maatwerk: onze diensten zijn afgestemd op jouw wensen
 • Altijd één vast aanspreekpunt van EK Retail

Wat EK Retail nog meer
voor jou kan betekenen?

Volg Werken met Winnaars
op de socials

#werkenmetwinnaars

Ondernemer worden
bij EK Sport?

Vul hieronder je gegevens in.
Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom EK Sport

 • Bundeling van inkoopkracht
 • Marktontwikkelingen & trends
 • Optimale zicht- en vindbaarheid
 • Volledige ontzorging
 • Centrale distributie
 • Inspiratie en kennisdeling

Neem direct contact op

Ron Bruinenberg
Manager Retail, Expansie & Customer service EK Retail Sport

Telefoon: +31 (0)6 204 146 85
E-mail: r.bruinenberg@ek-retail.com

Réné Lammers
Retailmanager Runnersworld / RSO

Telefoon: +31 (0)6 467 352 52
E-mail: r.lammers@ek-retail.com

Joeri van Alphen
Retailmanager RSO

Telefoon: +31 (0)6 235 057 19
E-mail: j.vanalphen@ek-retail.com